Το ανανεωμένο Nissan Magnite έρχεται ξανά στην Ευρώπη το 2025

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Nissan
Μοντέλο Magnite
Το ανανεωμένο Nissan Magnite έρχεται ξανά στην Ευρώπη το 2025

Το Nissan Magnite έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020 και έχει ισχυρή παρουσία στην αγορά της Ινδίας εδώ και τέσσερα χρόνια, καθώς και σε άλλες παγκόσμιες αγορές, με την ιαπωνική φίρμα να έχει πωλήσει πάνω από 150.000 μοντέλα. Πρόκειται για ένα συμπαγές SUV με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, η οποία τονίζεται περαιτέρω με τα LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω, με τις ζάντες αλουμινίου και τις ράγες οροφής. Κάτω από το καπό του, κρύβεται ο turbo κινητήρας του 1.0lt, ο οποίος συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο είτε με συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης (CVT).

Το ανανεωμένο Nissan Magnite έρχεται ξανά στην Ευρώπη το 2025

Στο εσωτερικό μέρος, το νέο Magnite προσθέτει μια οθόνη προγράμματος οδήγησης TFT, ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, με σκοπό την ενσωμάτωση smartphone και έναν ασύρματο φορτιστή smartphone. Το Life on-board έχει βελτιωθεί με την προσθήκη τετράχρωμου ρυθμιζόμενου φωτισμού περιβάλλοντος. Επίσης, νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί, όπως μακρινή εκκίνηση κινητήρα και ιονιστή αέρα. Διαθέτει πλέον έξι αερόσακους και η στιβαρότητα του αμαξώματος έχει ενισχυθεί περαιτέρω με την χρήση ενισχυμένου χάλυβα, ενώ διατίθεται και καθρέφτης με αυτόματη μείωση της φωτεινότητας.

Το ανανεωμένο Nissan Magnite έρχεται ξανά στην Ευρώπη το 2025

Η Nissan Motor India μέχρι τώρα εξήγαγε το Magnite σε 20 αγορές που έχουν το τιμόνι στην δεξιά πλευρά. Με την κυκλοφορία του νέου Magnite, οι εξαγωγές θα επεκταθούν σε αγορές που χρησιμοποιούν αριστερό τιμόνι, αντιπροσωπεύοντας περισσότερες από 45 επιπλέον αγορές από το 2025. Ως αποτέλεσμα, η Ινδία θα χρησιμοποιήσει το Ηνωμένο Βασίλειο ως βασικό κόμβο εξαγωγών για το Nissan Magnite στην αγορά της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας, της Ευρώπης και της Ωκεανίας, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα έρθει στην χώρα μας.