Τι αλλαγές φέρνει η Ford στην Mustang Mach-E ενόψει του 2025;

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα Ford
Μοντέλο Mustang Mach-E
Αντιπρόσωπος Ford Motor Ελλάς / 210 4805 620 / www.ford.gr
Τι αλλαγές φέρνει η Ford στην Mustang Mach-E ενόψει του 2025;

Για το εξωτερικό μέρος της Premium έκδοσης της Mustang Mach-E, η αμερικάνικη φίρμα έχει προσθέσει το νέο πακέτο Sport Appearance, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αλλαγές στην μπροστινή μάσκα και γρίλια, μπροστινές δαγκάνες φρένων σε χρώμα κόκκινο, μαύρες γυαλιστερές 19άρες ζάντες, καθώς και μαύρες επενδύσεις θυρών. Επίσης, η Ford έχει προσθέσει τρία νέα χρώματα αμαξώματος (Molten Magenta Metallic Tinted Clearcoat7, Velocity Blue Metallic7, and Desert Sand) και τρεις νέες ζάντες, οι οποίες διαφέρουν ως προς την σχεδίαση. Κόκκινες ραφές και σπορ πεντάλ ολοκληρώνουν τις εσωτερικές αναβαθμίσεις, ενώ τα αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα είναι πλέον στάνταρ στα μοντέλα Premium. Ένας νέος μοχλός αλλαγής ταχυτήτων αντικαθιστά τον προηγούμενο επιλογέα ταχυτήτων, ο οποίος ήταν τοποθετημένος στο κέντρο σε όλα τα μοντέλα και έτσι ελευθερώνει χώρο στην κονσόλα.

Τι αλλαγές φέρνει η Ford στην Mustang Mach-E ενόψει του 2025;

Το BlueCruise 1.5, το οποίο αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του διαθέσιμου συστήματος οδήγησης αυτοκινητόδρομου hands-free, κάνει το ντεμπούτο του στη Mustang Mach-E το 2025. Το BlueCruise 1.5 περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα, την Automatic Lane Change, όπου το σύστημα μπορεί να πραγματοποιήσει από μόνο του αλλαγή λωρίδας χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Θα αλλάξει λωρίδα εάν το προπορευόμενο όχημα είναι πιο αργό από την καθορισμένη ταχύτητα ή εάν το όχημα που ακολουθεί βρίσκεται πολύ κοντά στη λωρίδα διέλευσης. Οι δοκιμές της Ford δείχνουν ότι το BlueCruise 1.5 αυτοματοποιεί έως και το 45% των αλλαγών λωρίδας που ενεργοποιούνται από τον οδηγό σε μια τυπική μονάδα δίσκου. Επίσης, το νέο πακέτο Ford Connectivity Package ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία μέσα στο όχημα, καθώς περιλαμβάνει 5G Wi-Fi Hotspot, εφαρμογές, όπως Youtube και καραόκε, καθώς και χάρτες που περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά, όπως το EV Trip Travel.

Η Ford Mustang Mach-E θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις αρχές του 2025, ενώ η τιμή της θα ξεκινάει από τα 33.726 ευρώ.