BMW: Πρεμιέρα της νέας X3 στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Μάρκα BMW
Μοντέλο X3
Segment D-SUV
BMW: Πρεμιέρα της νέας X3 στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Από τις 5 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024, η BMW πρόκειται να υποδεχτεί τους επισκέπτες της μοναδικής Έκθεσης Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» στο υπερσύγχρονο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, όπου θα παρουσιάσει τα νέα πολυτελή μοντέλα της, που συμβολίζουν τη βιώσιμη κινητικότητα, την ψηφιοποίηση και την κυκλικότητα στη διαδικασία παραγωγής. 

Πανελλαδική Πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει η επιβλητική νέα BMW X3 που θα παρουσιαστεί στη χώρα μας δύο μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμά της. Το νέο μοντέλο που διαθέτει σπορ και επιβλητική εμφάνιση, ετοιμάζεται να γράψει νέο κεφάλαιο στο success story της 20χρονης πορείας του. Η νέα BMW X3 ξεδιπλώνει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα της σε μια κατηγορία που συνιστά τον πυρήνα της μάρκας τόσο στην καθημερινή χρήση και σε δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, όσο και σε μακρινά ταξίδια. Η πλούσια γκάμα των κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, αλλά και ένα plug-in υβριδικό σύστημα τελευταίας γενιάς που αποτελεί μία συναρπαστική πρόταση στην πολυτελή κατηγορία των SAV (Sports Activity Vehicle).

BMW: Πρεμιέρα της νέας X3 στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 1 πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ελληνικό κοινό. Η πρωτοπόρος της οδηγικής απόλαυσης στην premium compact κατηγορία εισέρχεται στην τέταρτη γενιά της με μία δυναμική σχεδίαση, πλήρως αναθεωρημένη γκάμα συστημάτων κίνησης, καθώς για πρώτη φορά  θα διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, καινοτόμες τεχνολογίες και μία διαδικασία παραγωγής βασισμένη στην κυκλική οικονομία που βελτιστοποιεί τη βιωσιμότητα σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος.

BMW: Πρεμιέρα της νέας X3 στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Εκτός από τα παραπάνω μοντέλα, η BMW θα διαθέτει στο χώρο της έκθεσης την ηλεκτρική BMW i4 καθώς και τις Χ1 και X2.  

BMW: Πρεμιέρα της νέας X3 στην έκθεση «Auto Athina 2024»

Την αδρεναλίνη στο stand της ωστόσο, αναμένεται να ανεβάσει»η αποκλειστική BMW XM Label Red. Το ισχυρότερο μοντέλο BMW M που έχει κατασκευαστεί ποτέ συνδυάζει ένα σύστημα M HYBRID με επιπλέον ισχύ και ειδικές σχεδιαστικές πινελιές που αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά επιδόσεών της με αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα. Η συνολική ισχύ των 748 hp παράγεται από το συνδυασμό ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης V8 που αποδίδει έως 585 hp και έναν ηλεκτροκινητήρα ενσωματωμένο στο οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic που αποδίδει έως 197 hp.